Hírek

arr3ÉszrevételekÉszrevételeiket szívesen fogadjuk, hogy minél jobb, egyszerűbb, szebb honlappal szolgálhassuk...

Üzleti feltételek

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén a megrendelt termék átvételére a kiküldött értesítést követően 10  munkanap áll rendelkezésre. Amennyiben előre jelzi szándékát, úgy lehetőség van ezen időn túl is átvenni az árut, egyéb esetben töröljük a megrendelését és értékesítjük a terméket.

Irodánk hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között fogadja a személyes átvételre érkezőket, ám rendkívüli esetben előfordulhat ettől eltérő nyitvatartás, melyről minden átvételre váró termék megrendelőjét értesítjük. Ezért kérjük, olyan email címet adjon meg a rendelésnél, amelyet napi szinten használ. A rendkívüli nyitvatartásról a honlapunkon is tájékozódhat a főoldalon és a kapcsolat menüpont alatt is.

 

Átutalás

Átutalásos fizetési módot választva kérjük, várja meg a kiküldött díjbekérőt, ami alapján intézheti az átutalást. A fizetési határidő lejártával a megrendeléseket automatikusan töröljük. 

 

Kiszállítás

A házhoz szállítást a DPD futárszolgálat biztosítja, de lehetőség van a csomagokat DPD csomagpontra vagy PostaPontra is rendelni.

A megrendelés leadása fizetési kötelezettséggel jár. Amennyiben meggondolta magát, és a termékre mégsincs szüksége, úgy rendelését
töröltetheti ügyfélszolgálatunkon keresztül legkésőbb a csomag feladásáig (melyről értesítést küldünk). Ellenkező esetben a sikertelen kézbesítés díját kiszámlázzuk!

 

Az elállás joga

Online vásárláskor Ön a
A Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól
- kormá
nyrendeletben részletesen rögzített jogokkal élhet.
Webáruházunk a hivatkozott kormányrendelet szerint működik.

Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Ha a rendelt termék a garanciális időszak alatt meghibásodik, megjavítjuk. Ha nem tudjuk megjavítani, kicseréljük. Ha cserélni sem tudjuk, visszafizetjük a termék árát!


Adatvédelem

Megrendelésekor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

 

NzEyOTN